Veckans matsedel för v. 17
- Öppet: (mån- fre: 8.00 – 15.30)
- Frukost: 8.00 – 9.30
- Lunch: 9.30 – 14.00
Måndag
* Stekt sejfilé med kall citron-kaprissås och kokt potatis.
* Pasta Pépe (fläskfilé, salami och riven parmesan).
* Ugnsstekt kycklingfilé med bacon, sparris, chilibearnaise och rostad potatis.
* Pasta med sparris, citronpeppar och parmesanost.
Tisdag
* Laxfylld stillahavsspätta med dillsås och pressad potatis.
* Stekt fläsk med löksås och kokt potatis.
* Raggmunk med fläsk och rårörda lingon.
* Wokad biff med thaibasilika (chili, vitlök) och ris.
* Wokad thaibasilika med grönsaker och ris.
Onsdag
* Asiatisk fiskgryta med pak choi, cashewnötter och kokt potatis.
* Oxpytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
* Husets jägarschnitzel med svampsås och stekt potatis.
* Grönsaksschnitzel med svampsås och stekt potatis.
Torsdag
* Marinerad torsk med spenatbädd, hollandaisesås och kokt potatis.
* Nathans ärtsoppa och pannkaka med tillbehör.
* Porter(färsbiff) med vinbärsgelé, inlagd gurka och potatisgratäng.
* Vegetarisk gratäng med spenat och soltorkade tomater.
Fredag
* Panerad spätta med skagenröra och kokt potatis.
* Husets filé Oscar (rödvinssås, bearnaisesås, räkor, sparris) med stekt potatis.
* Biff ála stroganoff med ris.
* Fried rice med ägg och grönsaker.
***Med reservation för eventuella ändringar***
Dagens lunch 115:- inkl. dryck, sallad, bröd, kaffe och kaka.
*Avhämtning 110:- med dryck och sallad.
**Pensionärspris 110: –
*Stammiskort!
1150: – för 11 luncher
2300: – för 22 luncher